Home
Wie zijn wij?
Wat doet inQue?
Dit maakt inQue
Hoe werkt inQue?
inQue bloost…
Contact

 

 

inQue bloost...

inQue is nuchter, maar een compliment op zijn tijd is natuurlijk erg fijn. Van een recensent, een lezer,
een opdrachtgever… 

"Een aangename verrassing dit keer bij thuiskomst van een weekje Stockholm. Twee dikke enveloppen met drie verrassende tijdschriften. Nieuwe titels voor mij. Drie beauty’s. Gemaakt door partijen die ik tot nu toe niet kende als zulke geweldige bladenmakers. Complimenten dames en heren. Om te beginnen BIKINI..."
(lees verder)


 

“Het afgelopen jaar heb ik heel fijn samengewerkt met Monique en Ingrid bij de totstandkoming van het glossy interieurvakblad INTERIEUR. Monique en Ingrid heb ik leren kennen als twee vakvrouwen die perfect op elkaar ingespeeld zijn en die niet alleen een ongelooflijk creatief talent hebben, maar vooral ook commercieel en contactueel sterk zijn richting opdrachtgever. Ze zijn uitstekend in het bedenken en neerzetten van een vernieuwend en verrassend concept wat precies aansluit bij de wensen van de doelgroep, zowel aan lezers- als adverteerderszijde. Hiermee zijn het enthousiaste gedreven vakvrouwen die perfect werk leveren, stressbestendig, collegiaal en buitengewoon plezierig zijn om mee samen te werken. Onder een enorme tijdsdruk en met een heel beperkt budget weten Monique en Ingrid heldere en zakelijke beslissingen te nemen zonder daarbij het oog voor mensen te verliezen. Slim, flexibel, snel, creatief en kordaat... Kortom: een ijzersterk duo!”

Annekee Goedhuis, voormalig uitgever de Architect en INTERIEUR“Na een uitermate verfrissende en professionele samenwerking in de voorbije 5 jaren, waarin we maar liefst 10 edities van BIKINI Magazine mochten uitbrengen, werd het tijd voor iets nieuws: HET GROTE ZWEMBADBOEK. Een uniek boek met een sfeer welke zeker moest aansluiten bij het glossy BIKINI Magazine, maar met een inhoud welke verder informerend moest gaan, voor zowel toekomstige als bestaande zwembadbezitters. Geen eenvoudige opdracht maar een uitdaging pur sang; het werd pionieren daar er nimmer een dergelijk boek op de markt is verschenen. Eén ding stond vooraf vast: Monique en Ingrid zouden het boek gaan maken! Een beter team kon ik me als uitgever niet wensen. Twee enthousiaste meiden, met de juiste ideëen en een energieke positieve instelling zouden de basis vormen voor een succesvol boek. En ik werd niet teleurgesteld. Het resulaat mag gezien en gelezen worden. Het boek werd warm ontvangen door BIKINI-abonnees, media, de zwembadbranche en zelfs van ver buiten onze grenzen mochten we complimenten ontvangen.

Ingrid en Monique, nogmaals mijn dank voor jullie betrokkenheid en inzet. De opvolger van HET GROTE ZWEMBAD BOEK komt zeker weer van jullie hand.”

Leon Kersten, uitgever HET GROTE ZWEMBAD BOEK